Open Water Diver

PADI Duikcursus

Gedurende de opleiding tot PADI OPEN WATER DIVER brengen duikinstructeurs je de basiskennis bij. Onder deskundige begeleiding zoek je stap voor stap jouw weg onder water. Op weg naar een bijzondere wereld met z’n eigen wetten.

Met het PADI OPEN WATER DIVER-duikbrevet mag je al tot achttien meter diep duiken. Kortom: een boeiende cursus en tegelijk een gedegen voorbereiding op een duikvakantie naar bijvoorbeeld de Rode Zee of de Stille Oceaan.

Deelname aan deze duikcursus is mogelijk vanaf 10 jaar.

Na het succesvol afronden van de duikcursus PADI OPEN WATER DIVER zijn er verschillende vervolgcursussen voor gevorderden, zoals de duikcursus ADVANCED OPEN WATER duikcursus, de RESCUE DIVER duikcursus of speciale cursussen zoals wrakduiken of fotografie onder water.

Lestijden

Zondag 16.00 – 21.00 uur.

Indien mogelijk worden ook ’s avonds of zaterdagmiddag duiklessen gegeven.

Plaats

De duiklessen worden in het zwembad van Sportiom in ‘s-Hertogenbosch gegeven. De buitenwaterduiken zijn meestal rond ’s-Hertogenbosch, Waalwijk of Nijmegen.

Prijzen

De PADI OPEN WATER DIVER duikcursus kost € 425,00. Dit is inclusief een duikbrevet, cursusboek en gebruik van alle duikuitrusting. De duikcursus omvat 5 theorielessen, 5 zwembadlessen en 4 echte buitenwaterduiken.

Kom langs

Wil je een goed beeld krijgen van de PADI OPEN WATER DIVER duikcursus, dan kun je op het terras in de zwemzaal een duikles volgen (graag vooraf reserveren).

Inschrijven

Wil je nog meer informatie of wil je je inschrijven voor een duikcursus dan kun je contact opnemen met Dive Action.

 

0626 384 939

info@diveaction.nl

 

© 2019: Duikcursus | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress