Scuba Diver

PADI Duikcursus

Gedurende de opleiding tot PADI SCUBA DIVER brengen duikinstructeurs je de basiskennis bij. Onder deskundige begeleiding zoek je stap voor stap jouw weg onder water. Op weg naar een bijzondere wereld met z’n eigen wetten.

Met het PADI SCUBA DIVER-duikbrevet mag je al tot twaalf meter diep duiken. Kortom: een boeiende cursus en tegelijk een gedegen voorbereiding op een duikvakantie naar bijvoorbeeld de Rode Zee of de Stille Oceaan.

Deelname aan deze duikcursus is mogelijk vanaf 10 jaar.

Na het succesvol afronden van de duikcursus PADI SCUBA DIVER zijn er verschillende vervolgcursussen voor gevorderden, zoals de duikcursus OPEN WATER, de cursus RESCUE DIVER of speciale cursussen zoals wrakduiken of fotografie onder water.

Lestijden

Zondag 16.00 – 21.00 uur.

Indien mogelijk worden ook ’s avonds of zaterdagmiddag duiklessen gegeven.

Plaats

De duiklessen worden in het zwembad van Sportiom in ‘s-Hertogenbosch gegeven. De buitenwaterduiken zijn meestal rond ’s-Hertogenbosch, Waalwijk of Nijmegen.

Prijzen

De PADI SCUBA DIVER duikcursus kost € 295,00. Dit is inclusief een duikbrevet, cursusboek en gebruik van alle duikuitrusting. De cursus omvat 3 theorielessen, 3 zwembadlessen en 2 echte buitenwaterduiken.

Kom langs

Wil je een goed beeld krijgen van de PADI SCUBA DIVER duikcursus, dan kun je op het terras in de zwemzaal een duikles volgen (graag vooraf reserveren).

Inschrijven

Wil je nog meer informatie of wil je je inschrijven voor een duikcursus dan kun je contact opnemen met Dive Action.

 

0626 384 939

info@diveaction.nl

 

© 2019: Duikcursus | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress